Hem

Om 

Support

Tips&Trix

Annonsera

Kontakt

  SÖK PRODUKT

  ERBJUDANDE

  NYHETER                                                LÄNKAR

                                       
      

                      Förstärkare

                       Receivers

                         Spelare

                       Högtalare

               TV/Projektor/Skärmar

                CD/DVD/VCR/Vinyl

                   Tillbehör
                  Frakt och returer
                          Misco.se
 
          

Copyright ® 2006 HiFiGoteborg.se
All Rights Reserved

          
       Besök Våra Partner i Sverige
 

 

              

Banbrytande Reflex för bas HPM-100
Högtalaresystem

uncommon om faktiskt magical är verkar de rarefied ögonblick i tid, då confluencen av fantasi, innovation och att iscensätta snille och sammansättningsutmärkthet förenar synergistically för att skapa en bestående masterpiece-enopus som, i sanning, överskrider de upphöjda drömmarna, ambitionerna och idealsna av dess begåvade kompositör. Fött således in i familjen av autentiska audiophiles per var det incontrovertible systemet för högtalaren för klassiker-banbrytaren HPM-100 bas- Reflex.

 

Till det minst specificera, bemannar Bart Locanthi och his som iscensätter, planlade ett högtalaresystem som skade optimerar sonic kapacitet, och akustisk exakthet, stund banbrytaren Elektronisk Korporation såg till att den skade konstrueras i ett sådan sätt om maximerar uttålighet, pålitlighet och longevity. Av filosofier och förpliktelser liksom dessa bildas klassiker, och legender är födda.

”Avtalar Rich Realism från 100 watt 4 långt, bas- Reflex system för 4 högtalare med blanda sig wooferen & kickpolymern Supertweeter för kol den fiber”,

Möblemang-gradera, den äktaa walnuten veneered kabinett takter en hjärta och bor en soul som, när den rörs för att åtgärda, avkastning bland det mest ren, det riktigast, den mest rena ljudsignalen till som gå i ax någonsin, välsignas för att delta i, beskyddat inom det frodigt. Utan hänsyn till den melodic genren, som one individförkärlekar eller humör kan ansa till, skar det bas- Reflex högtalaresystemet för banbrytaren HPM-100, med en verkställa som nearing perfektion, framför försjunket, nay, spellbound listeneren.

 

Vilka uppsättningar banbrytaren HPM-100 ifrån varandra?

”Bart Locanthis Vision & Genuis - banbrytare dedikation & förpliktelse”,

*It var den banbrytande Elektroniskn Korporation som i Juni 1962 introducerade världens första component stereo system.

* För att inkorporerar förhöjningkänslighetsstunder som minimerar yttre vibrationer wooferen, midrangen och disktanthögtalaren, heltäckande, last för korgar för castaluminium, det mer billig, stämplat stålsätter korgar som innehålls inom majoriteten av högtalaresystem.

*Chemically behandlat plisserat tyg, högtalare omger (annuli) försäkrar stabilt styrka, precision som fuktar och utöver det vanliga longevity, som motsatt till allmänningen skumma (desintegrerar snabbt; kortlivat; billigt pris) omger som har mottagit och fortsätter för att tycka om utbredd användning.

*Incisively planlagt, avkastning för långa skurkrollövervakar överlägset kvalitets- för träbilagor (den favoritt miljön av högvärdigt graderar högtalaresystem), professionell ljudsignalkapacitet exceedingly tätt, den djupa, dynamiska brunn-artikulerade basen (bas- reflex system); en beautifully balanserad, öppen naturlig midrange; och uncompromisingly exakta, well-defined, genomskinliga luftiga kickar.

wooferen för *Thekolfiber (som, som ett resultat av dess exempellösa styrka som weight förhållande, används omfattande i konstruktionen av militärt flygplan), ger hållbarheten, styvheten och det lättvikts- nödvändigt till jordbruksprodukter en bas som är inte endast kapabel, när du tillräckligt drivas, av förstörelse av de tympanic membranen av en hel grannskap, men att reproducera subtly och exakt, att avskilja och att skilja mellan den delikat orchestrationen och mjuka underkuvade vocals.

Forska djupare in i undrar av banbrytaren HPM-100

”Föreslår musik. Låta kasserar.”,
- Babette Deutsch (1895-1982), U.S. poet. ”Fodrar den elektroniska konserten,” 1 (1969).

För att göra ditt lättare forska av det bas- Reflex högtalaresystemet för banbrytaren HPM-100 och manen vars vision och snille gjorde dem möjlighet, oss rekommenderar högt att du läser kommentarerna av de audiophiles som äger långt mer sakkunskap, kunskap och erfar, än vi. Därför är vi nöjda att ge anknyter efter:

AudioREVIEW.com
Banbrytande korporation

Tribute till Bart Locanthi

Banbrytande fungera HPM-100 vägleder

Förbindande högtalare till förstärkaren

Förbind den RÖDA (+) terminalen av HPMEN-100 till (+) efterbehandlingen av förstärkaren, och den SVART (-) terminalen till (-) efterbehandlingsterminalen av förstärkaren. För att förbinda varje som är bly-, binda, riv av 3/4 " (20mm) av isolering från avsluta, tryck på anslåterminalen knäppas och sätter in binda.

Jämnt kontrollerar

Individen kontrollerar ges för det MITT-, och KICKfrekvens spänner, och, när uppsättningen på ”0” en möjlig efterbehandlingsegenskap erhålls. Roterande kontrollerar endera medurs förhöjningar efterbehandlingen från den högtalare, stund som roterande fullständigt moturs förminskar efterbehandlingen signalerar till nolla.

Allmänna försiktigheter

 • Vänd förstärkaren DRIVER kopplar AV, innan du förbinder högtalarna.
 • Ta omsorg att underhålla korrekt polaritet (se förbindande anvisningar). Oriktig polaritet förstör stereoen verkställer och förminskar strängt lowen - frekvenssvar.
 • Brukshighqualityen binder: gagen #20 binder kan användas för distanserar upp till 40 fot. För mer viktig distanserar bruk som den tyngre gagen binder.
 • Maximat förlaga driver av HPMEN-100 är 100 watt. Överskott förlaga driver kan skada högtalare eller orsaka ovanligt oväsen.
 • Inte handlag någon del av högtalarekottarna.
 • Den nominella impedansen av HPMEN-100 är 8 ohm. Högtalare kan thus kombineras med en förstärkare vars impedans för efterbehandlingsterminalen är 4 till 16 ohm.
 • Bilagan har ett fint fullföljande. Polskt vaxar bilagan periodvis med en polerande torkduk eller en mjuk torr torkduk samman med möblemang. För maximum yttersidaskydd, använd inte kemikalieer liksom insekticider eller volatiles.

Var det Merlin eller Bart Locanthi?

 

”Har musik berlock som lugnar ett savage bröst,
Att mjukna vaggar, eller krökningen en knuten oak.”,
- William Congreve (1670-1729), brittisk dramatiker. Almeria i den sörjande bruden, agerar 1, Sc. 1 (1697).

”Var det, sannerligen, pre-gryr av den nya och berömda guldåldern av musik, yet ett viktigt mörker av tunna metalliska kickar; grumliga grunda baser; malformed misrepresented mid-ranges; och craggy craterous övergångar som är lekmanna- på, gå i ax av de mer och mer frustrerade, discontented och disenfranchised audiophilesna, som sökte den, den riktiga gralen av högtalaresystem. Stunden där fanns många pretendent till biskopsstolen, där kunde vara bara en rättmätig konung; en vem kunde, med absolut trohet, dra framåt från kotten av distorsion den glänsande akustiken av exakthet.

Rasat inom de invigde palisadesna av slottet av kapitalism en grälsjuk konflikt mellan riddarna av ledning, riddarna av att marknadsföra och riddarna av att iscensätta. Dessa hallowed korridorer av kommerstråkmånsvittne till många sådan drabbningar, for atop deras elfenben står hög, och crystalline ramparts fladdrade banren av netto gagnar disdainfully marginaler, numrerar Price Salar, den Stock valuationen och kontra kapacitet

stunder någonstans, osett och unadorned, djupt inom det mörkaste slottet tar paus, den hängda hältan de sönderslitna banderollerna av State-of-the-Art teknologi och designen. Sådan var de sakrala ritesna och ritualsna. Sådan var de arketypiska inevitabilitiesna, då sådan aktioner trycktes på.

Fast högt vördat, och venerated, som ”Purists av realmen,” riddarna av att iscensätta var besatt av neither driver nor påverkan. Seekers av sanning, utmärkthet, exakthet och ärlighet, var de manar av kickideals som, framför allt saker, avskydde dåligavetenskap och kompromiss. Stunder som luta sig ner och bleknades från de inescapable medgivandena till och diktaten från de, som bodde inom den rarefied omnejden av murgrönaen, skylde väggar och som donned regaliern av MBAEN, de vowed att denna tid de skade står fasta-denna tid som de skade, om men detta en gång, uppnår victory. För ser hade du, en vis man av viktig renown sammanfogat deras rangordnar; ingen bara riddare denna, men en Prince både som är klok och högt dekoreras; enförskräckt mästare, i vars åder jagade blodet av ljudsignalroyalty, och åt sidan, vem de skade timpenningen detta sista korståg.

Ta upp järnhandsken av audiophilesna och dra framåt akustiken av exakthet, stegade herrnen Bart Locanthi modigt framåt in i midsten av det som var cacophony av bedragare vars maze av medelmåtta long hade long segrat.

Alas kan vi veta little av kämpa som följde, for stundhistoria frestar oss med bara munsbitar, oss kräver den fulla festmåltiden. Denna mycket, emellertid, kan vi veta och long minnas: Herrnen Bart dök upp segerrikt att dagen, och thus krönades höger det riktigt Görar till kung- banbrytande HPM-100.”,

Sändnings

Villkora

Den banbrytande framdelen HPM-100 beskådar med grillar installerat

Banbrytande högtalare HPM-100

(levererad artighet av den banbrytande korporationen)

Den banbrytande framdelen HPM-100 beskådar med grillar borttaget

(den faktiska produkten fotograferar),

Den banbrytande framdelen HPM-100 beskådar med grillar installerat

Banbrytande högtalare HPM-100

(den faktiska produkten fotograferar),

Den banbrytande sidan HPM-100 beskådar att presentera den kabinett äktaa walnuten

Banbrytande högtalare HPM-100

(den faktiska produkten fotograferar),

Banbrytande HPM-100 som presenterar den kabinett äktaa walnuten, överträffar

Banbrytande högtalare HPM-100

 

                         Text/föreställer från      http://www.whitebuckpublishing.com/treasure/index.htm

  ((((Denna Text är snabböversatt med))))        Ursprunglig version på engelska här

 

       

 

 

Hem        Om           Support        Tips&Trix         Länkar       Kontakt         Hjälp         FAQ            
  Pris         Arkiv
LOUDANDPROUD
HiFiGoteborg.se